Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn puistojen ja väylien kesäajan kunnossapidosta

Miten Tampere onnistui tänä kesänä puistojen ja katujen hoidossa? Ovatko kulkuväylät, puistot, leikkipaikat, torit ja aukiot siistejä, viihtyisiä ja turvallisia? Vastaa kesäkunnossapitokyselyyn 8.10.2023 mennessä. Voit osallistua halutessasi Tampereen Infran lahjakorttiarvontaan. Kysely on avoinna myös englannin kielisenä.

Anna palautetta omalta asuinalueeltasi, keskustasta tai joltain muulta valitsemaltasi alueelta. Voit arvioida asteikolla 1–5 liikenneväylien ja puistojen hoitotasoa, päällysteiden ja valaistuksen kuntoa sekä roska-astioiden määrän ja tyhjennysvälin riittävyyttä. Arvosanan lisäksi voit antaa vapaamuotoista palautetta. Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Kaupungin yleisiä alueita hoitaa Tampereen Infra apunaan yksityiset urakoitsijat. Yksityisten kiinteistöjen haltijat ovat vastuussa oman tonttinsa viereisen väylän roskien poistosta.

– Kesäaikana painottuvat puistoissa tehtävät kunnossapitotyöt kuten istutusten hoito, leikkipaikkojen kunnostukset, nurmikon leikkuu sekä puhtaanapito, kertoo työpäällikkö Teemu Kylmäkoski Tampereen Infrasta.

Kaupunkilaiset voivat antaa palautetta läpi vuoden Tampereen palvelupisteeseen ja tehdä vikailmoituksia karttapohjaisella vikailmoitusjärjestelmällä. Vikailmoituksen voi kätevästi tehdä myös omalla puhelimella Tampere Finland -sovelluksella.

Kesäkunnossapitokysely 2023

infralaisia kukkien istutuspuuhissa

Lisätietoja:

Tampereen Infra Oy
Työpäällikkö
Teemu Kylmäkoski
Puhelin: 040 801 6376

Tampereen kaupunki
Viherasiantuntija
Kirsi Mäntysaari-Ukkola
Puhelin: 044 423 5778

Teksti: Tarja Nikupaavo-Oksanen
Kuva: Taavi Tihkan

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.