Asiantuntijapalvelut

Päällystevalvonta

Hoidamme kaupungin päällystekohteiden rakennuttamisen kokonaispalveluna. Tämä tarkoittaa, että määrittelemme ja ennustamme päällystystarpeen tulevalle kaudelle sekä seuraaville 8–10 vuodelle.

Lisäksi kilpailutamme päällystämisen erilaiset urakat, kuten asfalttipäällysteet, remixer- ja uraremixer-työt, valuasfaltit ja valupaikkaukset. Tämän jälkeen ohjelmoimme urakat ja valvomme niiden toteutusta.

Lopuksi koostamme loppuraportin ja siirrämme tiedot omaisuudenhallintaan.

Rakennuttaminen

Töihimme kuuluvat rakennetun kaupunkiympäristön alueurakoiden valvontatyöt kokonaisuutena, joka sisältää myös liikenne- ja viheralueet.

Määrittelemme alueurakoiden urakkarajat ja aikataulut sekä huolehdimme urakoiden kilpailuttamisesta ja valvonnasta. Viheralueiden, leikkipaikkojen ja satamien korjaustöiden rakennuttaminen kuuluu tähän kokonaisuuteen.

Urakoiden aikana ja päätteeksi koostamme saamistamme asiakaspalautteista raportin tulevia projekteja silmällä pitäen.

Liikennemerkkipalvelut

Valmistamme ja asennamme kaduilla ja muilla yleisillä alueilla olevia liikennemerkkejä. Liikennemerkkien valmistuksemme on CE-sertifioinnin piirissä eli se täyttää liikennealueille asennettavien merkkien nykyaikaiset vaatimukset. Toteutamme myös viranomaispäätöksiin perustuvia liikennemerkkimuutoksia, jotka usein liittyvät kevyenliikenteen tai pysäköintitarpeiden muutoksiin.

Lisäksi teemme erilaisia opastauluja, kylttejä ja tarroja asiakkaidemme tarpeisiin mm. leikkipaikoille, uimarannoille, puistoihin ja yleisiin sisätiloihin. Yksityisille ja yritysasiakkaille ei enää myyntiä voida tehdä.

Toimitilamme sijaitsevat osoitteessa: Asentajankatu 6, 33840 Tampere

Lisätietoja: liikennemerkit@tampereeninfra.fi

Palvelumme

Kunnossapito

Rakentaminen

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.