Rakentaminen

Rakentamisen ammattilaisemme hoitavat niin pienen pienet kuin milljoonaluokan projektit.

Kunnallistekniikka

Teemme monipuolisesti laadukasta rakennustyötä. Rakennamme ja peruskorjaamme vesihuoltoverkostoja, katuja, puistoja ja viheralueita sekä koulujen ja päiväkotien pihoja. Tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme projektit alusta asti yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Olemme vahvasti mukana Tampereen kaupungin kasvussa. Olemme rakentaneet uusien asuinalueiden katuja ja kunnallistekniikkaa mm. Hervantajärven uudelle kaava-alueelle ratikan päätepysäkin tienoille, Niemenrantaan ja Vuorekseen.

Liikuntapaikat

Viime vuosina olemme laajentaneet osaamistamme myös liikuntapaikkojen rakentamiseen ja kehittämiseen. Vastuullamme on ollut esimerkiksi Sorsapuiston kentän rakentaminen ja rakennuttaminen, Kaupin jalkapallo- ja pesäpallokentän rakentaminen ja Iso-Vilusen BMX-rata.

Rotvalli

Yksi osa rakentamisen palveluitamme on rotvallikivien tuotanto. Suuri osa Tampereen reunakivistä on kotoisin omalta tehtaaltamme Atalasta. Rotvallitehtaallamme työskentelee kivenhakkureita, joiden käsissä isoista murikoista syntyy kestävät ja kauniit reunakivet kaupunkimme kaduille.

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.