Saavutettavuusseloste

Tampereen Infra Oy pyrkii takamaan sivuston https://tampereeninfra.fi saavutettavuuden Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin (EU) 2016/2102 mukaisesti. Tämä seloste koskee tampereeninfra.fi-verkkosivustoa kokonaisuudessaan.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Tampereen Infra Oy:n tavoitteena on, että verkkopalvelujen käyttö on mahdollisimman sujuvaa kaikille käyttäjille. Saavutettavuus otetaan huomioon Tampereen Infran digitaalisten palvelujen kehityksessä.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Tämä verkkosivusto täyttää vaatimukset suurelta osin. Vaatimuksiin sovellettavat poikkeukset mainitaan jäljempänä.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla on ei-saavutettavaa sisältöä. Jäljempänä mainittu sisältö ei ole saavutettavissa, koska niihin sovelletaan tilapäisesti direktiivin (EU) 2016/2102 5 artiklassa tarkoitettua poikkeusta kohtuuttoman rasitteen vuoksi.
Verkkosivuston saavutettavuustyö on kesken, ja verkkosivustoa muokataan parhaillaan saavutettavammaksi.

Ei-saavutettavia ovat:

• Kielimääritykset
• Etusivun pikalinkit
• Palvelupyyntölomake
• Kuvien, ikonien ja painikkeiden tekstivastineet

Palvelupyynnön voi tarvittaessa tehdä vaihtoehtoisesti lähettämällä sähköpostin palvelupyynnöstä osoitteeseen saavutettavuus@tampereeninfra.fi

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 28.2.2022. Seloste on päivitetty 18.3.2022. Selostetta päivitetään, kun verkkosivuihin tehdään muutoksia.

Palaute ja yhteystiedot

Sinulla on oikeus perustellusta syystä saada saavutettavassa muodossa tiedot, jotka tarvitset etujesi, oikeuksiesi tai velvollisuuksiesi selvittämiseksi tai toteuttamiseksi. Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit pyytää tiedot lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.
Jos huomaat sivullamme saavutettavuus puutteen, jota ei ole listattu ei-saavutettavaksi, ilmoita siitä ensin meille alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sähköposti: saavutettavuus@tampereeninfra.fi

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, saavutettavuuden valvonnan yksikkö
https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi
sähköposti saavutettavuus@avi.fi
vaihde 0295 016 000

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.