Ajankohtaista

Tampereen Infran vastuullisuus hyvällä mallilla Asiakastiedon ESG-raportilla

Suomen Asiakastieto Oy mittasi jo toisena vuotena peräkkäin Tampereen Infran vastuullisuutta ESG-raportilla, jolla kuvataan yrityksen ympäristö- ja sosiaalista vastuuta sekä hyvää hallintoa. Tulos on jo toistamiseen positiivinen erityisesti sosiaalinen vastuullisuuden ja hyvän hallinnon suhteen, eikä ympäristövastuullisuuteenkaan löytynyt huomautettavaa.

 

ESG-raportissa käydään läpi ympäristövastuun tarkastukset, sosiaalisen vastuun tarkastukset sekä hyvän hallintotavan mukaiset tarkastukset. Viranomaismerkintöjen mukaan työsuojelutarkastukset ovat sujuneet mallikkaasti eikä huomautettavaa ole löytynyt. Infralle alkuvuodesta 2024 myönnetty laatusertifikaatti ISO 9001 ei ole vielä raportin tietoihin päivittynyt, mutta aiemmin käytössä ollut RALA-sertifiointi jää pois ISO 9001-standardin voimaantulon myötä.

 

Vastuullisuusraportilta löytyy tietoa tilaajavastuu- ja rekisteröintitiedoista, joiden positiivinen tulos kertoo, että eri tietolähteiden mukaan tilaajavastuutiedot ovat kunnossa. Tampereen seudun ilmastokumppaniksi liittyminen loppuvuodesta 2023 on hyvä askel alueen ympäristöyhteisöllisessä työssä.

 

Vastuullisuusraportti on vuoden voimassa ja sen voi tilata maksullisena versiona itselleen Suomen Asiakastieto Oy:ltä:  ESG-raportti | Suomen Asiakastieto Oy

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.