Ajankohtaista

Tampereen Infra Oy:n osavuosikatsaus

Infran lippu liehuuTampereen Infran tammi- huhtikuun liiketulos oli -1,5 milj. euroa (1-4/23: -0,7 milj. euroa). Edellisvuotta heikompaan liiketulokseen on vaikuttanut kunnossapito-olosuhteiltaan vertailukautta haastavampi alkuvuosi. Tilinpäätösennusteen mukaan liiketulos on 0,3 milj. euroa ja toteutuu 0,7 milj. euroa edellisvuotta pienempänä.

Liikevaihdon toteuma oli 14,1 milj. euroa (1-4/23: 12,5 milj.euroa). Liikevaihdon ennustetaan olevan 55,6milj. euroa eli toteutuvan 3,6 milj. euroa edellisvuotta pienempänä.  Alkuvuodesta rakentamisprojekteja on ollut käynnissä edellisvuotta enemmän, mutta liikevaihdon laskun ennustetaan johtuvan rakentamisprojektien volyymin pienenemisestä.

Materiaalien ja palvelujen ostoja on toteutunut 10,2 milj. euroa, mikä on 2,8 milj. euroa edellisvuoden vastaavaa jaksoa enemmän. Materiaalien ja palvelujen ennustetaan toteutuvan 2,8 milj. euroa edellisvuotta pienempänä. Kunnossapidon talvikauden olosuhteet olivat edellisvuotta haastavammat, mikä on lisännyt materiaalien ja palvelujen ostoja edellisvuoteen verrattuna. Rakentamisprojektien volyymin pienentyminen vähentää kuitenkin materiaalien ja palvelujen ostoja edellisvuoteen verrattuna.

Henkilöstömenoja on toteutunut 4,1 milj. euroa eli 0,2 milj. euroa edellisvuoden vastaavaa jaksoa vähemmän. Henkilöstömenojen ennustetaan toteutuvan 0,2 milj. euroa edellisvuotta suurempina johtuen työehtosopimusten palkkaratkaisuista. Henkilömäärä huhtikuun lopussa oli 304, mikä on 8 vähemmän kuin edellisvuotena vastaavaan aikaan.

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.