Ajankohtaista

Santalahden rantapuiston nurmikonleikkuusta huolehtii robottileikkuri

Tampereen Infra Oy kokeilee Santalahden rantapuistossa tänä kesänä nurmikon leikkuuta robottileikkurilla.

Robottileikkureista on saatu hyviä kokemuksia mm. Hatanpään Arboretumissa ja nyt kokeilua laajennetaan nurmialueelle Santalahden rantapuistoon.

Saatujen käyttökokemusten ja käyttäjäpalautteiden perusteella arvioidaan mahdollista robottileikkureiden käytön lisäämistä muillekin viheralueille tulevaisuudessa.

Robottileikkuri työskentelee tietyllä rajatulla puistoalueella ja tarvittaessa menee automaattisesti latautumaan latauspisteeseen. Robottileikkuria ei saa mennä työssään häiritsemään tai estämään.

Vaikka leikkuri osaa tunnistaa esteitä, pitää sen läheisyydessä noudattaa erityistä varovaisuutta varsinkin lasten ja lemmikkieläinten kanssa. Nautitaan kesästä ja hienosta puistosta turvallisesti.

Mahdolliset vikailmoitukset robottileikkurista tai sen toiminnasta voi jättää Tampereen palvelupisteeseen Frenckelliin: tampereenpalvelupiste@tampere.fi, nauhoittavan vikailmoitusjärjestelmän puhelimeen 0400 981 717 tai kunnossapidon vikailmoitusjärjestelmään: https://is.ramboll.fi/tre_yllapito_palaute/

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.