Ajankohtaista

Paljon jääkenttiä jo luistelukunnossa – tarkista tilanne verkkopalvelusta

Suurin osa Tampereen jääkentistä on saatu jäädytettyä jo luistelukuntoon pakkasten myötävaikutuksella. Voit tarkistaa luistelukenttien ajantasaiset kuntotiedot ulkoliikuntapaikkojen kuntotietopalvelusta www.mski.fi/tampere.

Luistelukenttiä jäädytetään tänä talvena kaikkiaan noin 140, joka vastaa noin 15:ttä hehtaaria jääpinta-alaa. Jouluviikolla suurin osa keskustan ja asuinalueiden kentistä alkaa olla jo luistelukunnossa. Loputkin kentät saadaan kuntoon joulun ja uudenvuoden välissä, jos hyviä talvikelejä riittää. Puistokentät kunnossapitää Tampereen Infra Oy.

Puistojen ja viheralueiden pelikentistä suuri osa jäädytetään talvisin luistelu- ja jääpelikentiksi. Lisäksi kenttiä löytyy koulujen yhteydestä ja liikunta-alueilta.

Sorsapuiston tekojäärata ja kaukalo sekä Koulukadun tekojäärata ovat olleet käytössä jo marraskuusta alkaen. Näitä kenttiä kunnossapitää liikuntapalvelut.

Jääpeleille varatut kentät on aina varustettu jääkiekkomaalein. Osa kentistä on varattu vain luistelijoita varten. Kentät ovat lähes poikkeuksetta valaistuja.

Luistelukunnossa olevat kentät näkyvät kartalla

Kenttien huoltohenkilökunta päivittää tietoja kuntotietopalveluun sitä mukaa, kun päivittäisiä huoltotöitä on suoritettu. Vihreä väri kentän kohdalla kartalla kertoo kentän olevan luistelukunnossa ja punainen sen että, kenttä ei ole luistelukunnossa. Harmaalla merkitty kenttä on poissa käytössä esimerkiksi koulun remontin takia.

Älä roskaa luistelukenttiä rakettijätteellä uutenavuotena

Kenttien kunnossapitäjien ja käyttäjienkin toiveena on, että uuden vuoden juhlijat eivät roskaisi kenttiä rakettijätteellä.

Liikunta- ja ulkoilupaikkojen kuntotietopalvelu

Koulukadun kenttä ja tekojäärata

Sorsapuiston kenttä ja tekojäärata

Kaupunki avustaa neljää retkiluistelukohdetta

Lisätietoja

Palautetta kentistä voi antaa palvelupisteeseen:
Tampereen palvelupiste
sähköposti tampereenpalvelupiste@tampere.fi
puhelin 041 730 8168
Frenckellinaukio 2 B
avoinna ma – pe klo 9 – 16

Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu
sähköposti liikuntapalvelut.asiakaspalvelu@tampere.fi
puhelin 03 5653 4300

Tampereen Infra Oy:

Työpäällikkö
Teemu Kylmäkoski
puhelin 040 8016376

Työpäällikkö
Pentti Katajisto
puhelin 050 521 5009

Teksti
Tarja Nikupaavo-Oksanen

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.