Ajankohtaista

Koivistonkylässä katutöitä ja louhintoja Rintamäenkujalla – käytä kiertoreittejä

katutyömaalla

Koivistonkylässä Rintamäenkujalla saneerataan katua, vesihuoltoa ja hulevesilinjoja. Työmaan takia Rintamäenkujalla tehdään pienimuotoisia louhintatöitä maanantaista 11.10.2021 alkaen.

Louhintatöiden takia asukkaita ja alueella liikkuvia pyydetään noudattamaan kiertoreittisuosituksia, jotta liikenne Rintamäenkujalla ja Rintamäenkadulla pysyisi mahdollisimman vähäisenä.

Rintamäenkadun ja Rintamäenkujan risteysalue on suljettu kaikelta läpiajoliikenteeltä, ja sulkua jatketaan louhintatöiden takia lokakuun loppuun. Jalankulkijat ja pyöräilijät eivät pääse risteyksestä eteenpäin Rintamäenkujalle, Ahlmaninpuiston väylälle ja Kaaponkujalle. Suositeltu kiertoreitti kulkee katuja Lehvänkatu – Koivistontie -Hallilantie -Kaaponkuja.

Louhinta pyritään pitämään pienimuotoisena, mutta lähialueella saattaa esiintyä tärinä- ja meluhaittoja arkisin kello 7 ja 18 välillä.

Louhinta kestää lokakuun loppupuolelle (viikolle 42).

Työt Rintamäenkujalla on aloitettu syyskuussa ja valmituvat arviolta vuoden 2021 loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Tampereen Infra Oy.

Rintamäenkadun ja Rintamäenkujan risteys


Lisätietoja

Tampereen Infra Oy
Vastaava työnjohtaja
Jarno Kähärä
puhelin 041 730 4211
sähköposti jarno.kahara@tampere.fi


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.