Ajankohtaista

Infra ja seurakuntayhtymä tiivistävät yhteistyötä

Tampereen Infra Oy sai uuden osakkaan Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymästä viime viikolla. Osakkuus mahdollistaa hyvän yhteistyön jatkumisen ja laajentumisen.

Infra ja seurakunnat ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä kunnossapitotöiden osalta ja tänä keväänä uusia yhteistyöavauksia on tehty paikkatietotuotannon parissa.

Seurakuntien kiinteistöjohtaja Heikki Päätalo toteaa, että Tampereen seurakunnille osakkuus ja sitä kautta vahvistuva yhteistyö Tampereen Infran kanssa on hieno juttu.

– Koemme osakkuuden vahvistavan meidän oman kiinteistöpalveluiden organisaation osaamista ja tuovan meille ammatillista selkänojaa. Erityisesti paikkatiedon kanssa yhteistyö on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja olemme molemmat osapuolet innostuneita yhteisestä tekemisestä. Tampereen kaupungilla ja seurakunnilla on monella tapaa hyvä yhteys. Tämä askel osaltaan vahvistaa yhteyttä.

Infran paikkatietopäällikkö Eelis Ylitalo puolestaan korostaa, että on hienoa saada osakkaaksi kumppani, jolla on halu kehittää prosesseja ja osaltaan mahdollistaa myös Infralle uusien toimintamallien ja palveluiden luomisen.

Kotikulmat kuntoon
rotvallin molemmin puolin.