Katuja siivotaan mm. Tesomalla, Juhannuskylässä, Kyttälässä, Armonkalliolla, Amurissa ja Kalevassa – siirrä autosi ja vältä siirtomaksu

Pääsiäistä edeltävällä viikolla Tampereen Infra puhdistaa katuja keskustassa ja Kalevassa alueilla, jotka on merkitty siirtokehotustauluilla.  Autoilijoiden kannattaa tarkkailla tauluissa ilmoitettuja aikoja, jolloin auto on siirrettävä puhdistuksen ajaksi. Jos auto joudutaan siirtämään lähisiirtona, peritään omistajalta noin 100 euron siirtomaksu.

Yksi sepelinkeruun työvaiheista

Maanantaina 6.4.2020 puhdistetaan aamupäivällä klo 8-12 Armonkallion alueella Pajakatua, Siltakatua, Ihanakatua, Leppäkatua ja Soukanlahdenkatua.

Tiistaina 7.4. puhdistetaan Juhannuskylän ja Kyttälän alueella aamupäivällä Siukolankatua, Tuomiokirkonkatua, Sukkavartaankatua, Aleksanterinkatua, Juhannuskylänkatua, Pellavatehtaankatua. Tiistaina iltapäivällä siirrytään Amuriin puhdistamaan Kortelahdenkatua, Satakunnankatua, Sotkankatua, Suokatua, Niemikatua ja Amurinkatua.

Keskiviikkona 8.4. aamupäivästä sepeleitä siivotaan Juhannuskylän alueella Huhtimäenkadulla, Vuorikadulla, Polvikadulla, Siukolankadulla, Rautatienkadulla ja Lapintiellä ja Kyttälässä Ojakadulla. Iltapäivällä kalusto siirtyy Armonkallion suuntaan Siltakadulle, Haarakadulle, Kaarikadulle, Helenankadulle ja Yrjönkadulle.
Tesoman suunnalla Runkokatu/Lehtikatu puhdistetaan klo 8-15.

Torstaina 9.4. vuorossa on Kalevan suunta, jossa puhdistetaan klo 8-12 Väinämöisenkadun pohjoispuolen pysäköintialueet (välillä Joukahaisenkatu-Lemminkäisenkatu) ja iltapäivällä klo 12-16 Lemminkäisenkatua (väli Sammonkatu – Pellervonkatu).
Tesoman seudulla Kalkun viertotiellä operoidaan klo 8-13 ja Tykkitienkadulla klo 12-16.

Aikataulut voivat muuttua vaihtelevien kelien vuoksi.

Lisätietoja ja ajantasaiset aikataulut:
http://www.puhdistussuunnitelmat.fi/tampere/

Tilaa tekstiviestimuistutus katusi puhdistusaikataulusta:
http://www.puhdistussuunnitelmat.fi/tampere/tekstiviestit

Asiakaspalautteet:
Palvelupiste Frenckell
palvelupiste.frenckell@tampere.fi
puh. 03 5656 4400
Frenckellinaukio 2 B avoinna ma – pe 9 – 16